dimecres, 23 octubre 2019

El Col·legi Mare de Déu dels Socós dedica l'eix transversal d'aquest curs a les arts escèniques

El Col·legi Mare de Déu dels Socós dedica l'eix transversal d'aquest curs a les arts escèniques

El Col·legi Mare de Déu dels Socós dedicarà l'eix transversal del curs a les arts escèniques, un eix temàtic comú a tots els cursos amb el que es treballaran diferents competències tant a educació infantil com a primària. La professora Carme Vicens explica que, tot i que l'escola sempre ha introduït el teatre a les aules, en aquest cas, s'ampliarà el concepte cap a les arts escèniques: "Quan diem Arts Escèniques ho diem en el sentit ampli de la paraula. La nostra escola sempre ha apostat pel teatre però aquest any, hem volgut ampliar a diferents arts com la música, la màgia, les titelles, les ombres xineses, com és el cas de la primera activitat que vam fer en aquest eix".

Per tal de treballar aquest eix transversal, l'escola ha preparat activitats per a tots els cursos que serviran per a que els alumnes treballin diferents competències formatives, capacitats i habilitats i també diferents valors.

La primera de les activitats va tenir lloc la setmana passada amb un espectacle d'ombres xineses sobre la llegenda de la Roca de la Delfina, una activitat que lliga amb la presentació dels dos gegants que l'entitat Tradi-Sió i l'Ajuntament d'Agramunt van realitzar durant la Festa Major d'Agramunt.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

13°C


prob. precipitació: 75%
humitat: 70%
vent: 10km/h O

 • 13°C
  DS
 • 15°C
  DG
 • 14°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 13°C
  DC

En directe

Els Informatius