dimarts, 29 octubre 2019

Estrenen un espectacle teatral inspirat en 'El llibre de les vellicositats' de Viladot

Estrenen un espectacle teatral inspirat en 'El llibre de les vellicositats' de Viladot

El Teatre de l'Escorxador de Lleida acull, demà, l'espectacle teatral '20 anys sense Guillem Viladot (1922-1999)' inspirat en el ‘Llibre de les vellicositats' de l'autor agramuntí. Aquesta creació és de Rosa Mesalles, i ha estat produïda per l'Ajuntament de Lleida, tal i com explica el gerent de la Fundació Privada Lo Pardal, Pau Minguet: "La Rosa Mesalles ha fet la dramaturigia d''aquest llibre, perquè són nombrosos capítols que expliquen les vivències, les ironies o la diversitat de pensaments que es poden trobar al món dels vells. Quatre actors formen part d'aquest espectacle".

L'espectacle es farà en dos passis, un a les 18.30 h i l'altre a les 20.00 h, a la sala 2 del Teatre de l'Escorxador. L'entrada és lliure però limitada.

Aquest espectacle se suma a les diferents activitats que durant aquest mes d'octubre i durant tot el novembre tindran lloc a la capital del Segrià en honor a Viladot. Cal recordar que la setmana passada, es va inaugurar al Museu d'Art Jaume Morera de Lleida l'exposició ‘Poesia Concreta. Brossa, Iglésias del Marquet, Viladot. Petit Galerie 1971', que es podrà veure en aquest espai fins al proper 19 de gener de 2020. 

També la setmana passada, però al Cafè del Teatre de l'Escorxador, va tenir lloc la presentació de la reedició del llibre ‘La Cendra', (editorial Fonoll), una presentació que també es farà a Agramunt el proper 16 de novembre a Lo Pardal.

Durant el mes de novembre s'inaugurarà, al claustre de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l'exposició ‘Guillem Viladot. Retalls. Formes Trobades', una mostra dels retalls de ferro que l'artista agramuntí reutilitzava per convertir en art: "I per tant, el que podrem veure el dia 7 a l'IEI és una petita mostra d'aquesta sèrie dels retalls, que a part, també estem contents que es pot acompanyar d'una publicació que impulsa l'Institut d'Estudis Ilerdencs per reflexionar sobre el món aquest de la sèrie dels retalls de Viladot".

Finalment, fora de Lleida, val a dir que el proper 14 de novembre, s'inaugurarà al Centre Cultural Blanquerna de Madrid l'exposició ‘Brossa-Viladot. Alfabeto desbaratado'.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

32°C


prob. precipitació: 40%
humitat: 45%
vent: 20km/h S

 • 33°C
  DG
 • 31°C
  DL
 • 32°C
  DT
 • 33°C
  DC
 • 37°C
  DJ

En directe

Els Informatius