dimarts, 29 octubre 2019

Nou projecte de senyalització turística a Agramunt

Nou projecte de senyalització turística a Agramunt

L'Ajuntament d'Agramunt ha aprovat el projecte que permetrà senyalitzar turísticament tot el nucli urbà. Concretament, el projecte preveu instal·lar faristols explicatius, cartelleres i elements direccionals per tal que els visitants puguin orientar-se adequadament i complementar la visita amb continguts vinculats amb els diferents elements patrimonials del municipi. Segons l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, "per donar a conèixer el nostres valors naturals i patrimonials cal tenir-los ben senyalitzats i per aquest motiu, després d'un acurat treball, tenim previst que a mitjans de l'any vinent el projecte estigui finalitzat".

El projecte ha comptat amb la col·laboració de l'historiador local Josep Bertran i ha estat redactat després d'un acurat treball de camp que ha permès identificar les millors ubicacions i ajustar els elements a les necessitats. Aquesta actuació s'emmarca dins el projecte Camins de Riella, que inclourà tres itineraris en funció de la seva temàtica: Camins de pedra que serà l'itinerari que recorrerà tot el centre històric; Camins d'aigua que inclourà tots els elements vinculats amb la gestió de l'aigua, i anirà des del Parc del Convent fins el Pont de Ferro, i finalment, Camins de terme que serà el conjunt de recorreguts que hi ha als voltants d'Agramunt i dels quals ja s'ha senyalitzat la ruta fins al Pilar d'Almenara i el Camí Vell de Mafet. 

El projecte de senyalització, amb un pressupost de 73.000 euros i inclòs al pressupost vigent, serà licitat durant les properes setmanes i està previst que s'executi en un termini de 3 mesos.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

9°C

molt ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 10km/h SE

 • 10°C
  DT
 • 15°C
  DC
 • 16°C
  DJ
 • 18°C
  DV
 • 14°C
  DS

En directe

Els Informatius