dilluns, 4 novembre 2019

Agramunt acollirà la Jornada EDU360 de les Terres de Lleida

Agramunt acollirà la Jornada EDU360 de les Terres de Lleida

L'Aliança per l'Educació360, impulsada per la Fundació Jaume Bofill, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i la Diputació de Barcelona, celebrarà el proper 30 novembre a Agramunt la seva jornada anual a les Terres de Lleida. El projecte, basat en el concepte d'educació a temps complet, pretén que tothom tingui més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la seva vida, connectant l'educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i el no lectiu i fent possible que cada infant i jove construeixi el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions. En aquests moments, l'Aliança compta amb més de 90 ajuntaments adherits, entre els quals el d'Agramunt que va ser pioner a les terres de Lleida, així com nombroses entitats vinculades al món de l'educació i el lleure i diversos centres de recerca.

La trobada, pensada per a professionals de l'educació, ajuntaments i entitats educatives, començarà a partir de les 9.30h a l'Espai Cívic i comptarà amb una taula de diàleg, on s'exposaran diferents experiències al territori basades en el concepte EDU360.

Posteriorment es durà a terme una activitat en grups de treball i la jornada finalitzarà amb un tast musical a càrrec de la banda d'alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Agramunt i un dinar. A la tarda, l'Ajuntament d'Agramunt oferirà una visita guiada a l'Espai Guinovart i a Lo Pardal. 

Les inscripcions a la jornada ja es poden realitzar a la pàgina web www.educacio360.cat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

33°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 25%
vent: 15km/h S

 • 35°C
  DT
 • 34°C
  DC
 • 35°C
  DJ
 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS

En directe

Els Informatius