dimecres, 6 novembre 2019

El Programa de Suport a l'Educació celebra el seu 20è aniversari fent gratuïtes totes les activitats

El Programa de Suport a l'Educació celebra el seu 20è aniversari fent gratuïtes totes les activitats

El Programa Comarcal de Suport a l'Educació a l'Urgell desenvoluparà, durant el curs escolar 2019-2020, un total de 21 accions pensades per a que els alumnes de tots els centres educatius de l'Urgell puguin dur a terme activitats complementàries a la seva educació curricular. Una de les novetats d'aquesta edició, la vintena, és que totes les activitats seran gratuïtes, tal i com explica el conseller comarcal d'Educació, Sebastià Mata: "Estem de celebració ja que és el 20è aniversari del Programa de Suport a l'Educació de l'Urgell i, aquest any, de forma excepcional ja que no hi ha precedent, les activitats pels nens i nenes de l'Urgell són gratuïtes".

Aquesta gratuïtat per les famílies és possible gràcies a l'ajut de 10.000 euros que la Diputació de Lleida ha aportat a aquest programa. Tot i que Mata va explicar que es vol continuar treballant en aquesta línia, no va poder assegurar si la gratuïtat es mantindria en posteriors edicions d'aquest programa comarcal. El pressupost total d'aquest programa per aquest curs és de 30.000 euros.

En total, es preveu que el conjunt d'activitat pugui repercutir sobre uns 5.000 alumnes de 29 centres educatius de primària, secundària i educació especial. Les activitats van des d'espectacles teatrals en català i anglès; activitats de cinema, visites al territori, xerrades, gimcanes i la organització de diferents certàmens i mostres. Una de les novetats en l'àmbit de les activitats és la realització d'un contacontes per la igualtat de gènere, una activitat que es fa en col·laboració del Servei d'Informació i Atenció a la Dona de l'Urgell (SIAD) i que va a càrrec d'Anna García.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

17°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 20km/h SO

 • 34°C
  DC
 • 37°C
  DJ
 • 40°C
  DV
 • 39°C
  DS
 • 40°C
  DG

En directe

Els Informatius