dijous, 7 novembre 2019

El Celler Mas Blanch i Jové celebra el Dia Europeu de l'Enoturisme amb un esmorzar popular

El Celler Mas Blanch i Jové celebra el Dia Europeu de l'Enoturisme amb un esmorzar popular

El celler Mas Blanch i Jové oferirà, aquest diumenge, 10 de novembre, una sardinada popular gratuïta amb tast de vins i oberta a tothom. També es podrà tastar el primer oli verd Òlim Verd de Molí del Set, un oli verd, ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar.

L'esmorzar serà entre tines plenes de vi en plena maceració. El celler va acabar la verema fa tot just dues setmanes. Durant mes d'un mes s'ha veremat a mà els 75.000 kg. de raïm procedent de les 18 Ha. de vinya ecològica que té el celler. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 70%
vent: 5km/h SO

  • 12°C
    DC
  • 11°C
    DJ
  • 10°C
    DV
  • 10°C
    DS
  • 9°C
    DG

En directe

Els Informatius