divendres, 8 novembre 2019

El Centre Ocupacional de Cal Carreter preveu iniciar l'activitat al gener de 2020

El Centre Ocupacional de Cal Carreter preveu iniciar l'activitat al gener de 2020

El Centre Ocupacional que el Grup Alba ubicarà a Cal Carreter d'Agramunt iniciarà l'activitat de cara al gener de 2020, després que s'hi hagi fet els arranjaments necessaris per ubicar-hi aquest servei. Així ho ha explicat la directora del Grup Alba, Maite Trepat, durant la firma del conveni de cessió de l'edifici centenari que la família Ros ha fet a l'entitat, que s'ha formalitzat avui al matí. Trepat explica que el centre ocupacional es complementarà amb l'habitatge, que permetrà que els usuaris en facin ús per fomentar la seva vida comunitària: "Ens permetrà que el grup de persones del centre ocupacional d'aquí es puguin quedar a Agramunt. Puguin fer l'activitat terapèutica, que serà la fusteria, però també una vida comunitària, en al que puguin anar al mercat, sortir, participar de la vida social i cultural d'Agramunt i que siguin uns ciutadans més".

A part del servei ocupacional i també el foment de la vida comunitària, des del Grup Alba es vol potenciar també la part d'habitatge, per tal que a la llarga, hi puguin conviure entre 5 i 6 persones: "Donar resposta en habitatge. Molts cops no podem consolidar els serveis si no hi ha una habitatge, perquè els ocupants han de tornar a Tàrrega. Hem d'aconseguir que aquí hi hagi els dos espais de taller ocupacional amb vida comunitària i també vivenda, ja sigui, inicialment de forma temporal però que a la llarga hi pugui viure un grup de 5 o 6 persones amb un suport".

La sessió de l'habitatge es va fer ahir entre Thaïs Sanchez Ros, representant de la família Ros, i Carles de Ahumada, president del Grup Alba. Durant la sessió també es va informar que l'Ajuntament d'Agramunt aportarà un pressupost de 5.300 euros anuals a aquest projecte per tal de dotar-lo de recursos.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

13°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 50%
vent: 10km/h O

 • 19°C
  DC
 • 19°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 22°C
  DS
 • 21°C
  DG

En directe

Els Informatius