dimarts, 12 novembre 2019

El menjador escolar de Puigverd d'Agramunt reobre les seves portes

El menjador escolar de Puigverd d'Agramunt reobre les seves portes

El menjador de l'Escola de Puigverd d'Agramunt, pertanyent a la ZER del Sió (Zona Educativa Rural), va reobrir les seves portes el passat 4 de novembre després d'uns anys d'estar tancat. Es tracta d' una petita escola la ràtio de la qual no supera els 12 alumnes. Temps enrere hi havia hagut servei de menjador gestionat per l' Ajuntament de Puigverd, on els alumnes es portaven la seva carmanyola, fins que els darrers anys es va deixar de prestar aquest tipus de servei.

Enguany el Consell Comarcal de l'Urgell després de la petició de la direcció de l'escola i de l'AMPA del centre ha pogut tornar a obrir les seves portes, amb la corresponent resolució per l'autorització del Departament d'Educació.

Un total de 6 alumnes són els que de moment es gaudeixen d'aquest servei de migdia de dilluns a divendres, i el dilluns són 10 alumnes. El menjador és obert de 13.00 a 15.00 h en un únic torn.

El  centre disposa d'aigüera, coberteria, vasos, plats, nevera, plats, microones, així com les taules i cadires corresponents. La sala destinada a menjador escolar té una capacitat per a 12 comensals.

El Consell Comarcal va aportar l'estudi de costos al Departament d' Educació, pel qual es determina un preu màxim d'11,28 euros per àpat i dia, dels quals les famílies només hauran de pagar-ne 6,20 i la resta anirà a càrrec del mateix Consell Comarcal de l' Urgell. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

-1°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 5km/h E

 • 9°C
  DV
 • 7°C
  DS
 • 9°C
  DG
 • 6°C
  DL
 • 5°C
  DT

En directe

Els Informatius