dimecres, 13 novembre 2019

Guinovart desembarca a Menorca amb dues exposicions

Guinovart desembarca a Menorca amb dues exposicions

L'obra de Josep Guinovart estarà present, durant aquest mes de novembre, a Menorca amb dues exposicions que mostren la relació que l'artista va tenir amb la illa. La primera exposició es va inaugurar el passat divendres, a la Fundació Lithica-Pedrera de s'Hostal, una mostra inspirada en les pedreres de s'Hostal. La mostra, que s'emmarca en els actes del 25è aniversari de la creació de l'associació, posa en relleu la vinculació de Guinovart amb Menorca, tal i com indica la comissaria de l'exposició, Anna M. Bagur: "La seva relació amb les Balears i amb Menorca és una relació de llarga durada i com que ell era un artista molt arrelat a la terra i capaç de connectar, a Menorca va connectar molt amb tota la cultura de la pedra".

L'exposició de Ciutadella servirà per aprofundir en l'estreta relació que Guinovart va mantenir amb l'illa i amb la seva essència mediterrània. L'exposició es pot veure a la Sala Sant Josep de Ciutadella.

Per altra part, aquest divendres, 15 de novembre, s'inaugurarà la segona exposició a Menorca que, en aquest cas, es podrà veure a la Galeria Local sota el títol ‘Guinovart dialoga amb artistes de Menorca'. En aquest cas, diferents peces de Guinovart com dibuixos i gravats dialoguen amb diferents artistes de l'illa.

La inauguració tindrà lloc el 15 de novembre a les 19.00 h i l'exposició es podrà visitar fins al 14 de desembre, al carrer del Rosari 21, Maó.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

31°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 20%
humitat: 35%
vent: 35km/h SE

 • 29°C
  DL
 • 29°C
  DT
 • 30°C
  DC
 • 30°C
  DJ
 • 32°C
  DV

En directe

Els Informatius