dilluns, 25 novembre 2019

Agramunt homenatja la trajectòria esportiva i els èxits de l'agramuntina Sílvia Puigarnau

Agramunt homenatja la trajectòria esportiva i els èxits de l'agramuntina Sílvia Puigarnau

La corredora agramuntina Sílvia Puigarnau va rebre, aquest passat dissabte, el reconeixement a la seva trajectòria i als seus èxits esportius sobretot en la seva vessant de corredora d'ultratrails, modalitat en la que s'ha especialitzat des de 2017 i en la que ja ha completat diferents podis. Puigarnau es va mostrar molt agraïda pel reconeixement: "Estic molt contenta que el poble reconegui l'esforç que he fet durant aquests últims anys com a esportista i la veritat és que és un gran orgull. Quan ho explico a la gent, em diuen que sóc molt afortunada".

Durant la seva intervenció durant l'acte, Puigarnau va explicar què la va motivar a competir en aquesta modalitat de curses de muntanya i també va agrair a la seva família tot el suport rebut. Cal recordar que, entre altres èxits, aquesta temporada ha acabat en 13a posició de les Migu Run Skyrunner World Series, el ranquing mundial d'Skyrunning.

Per la seva part, l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, explica que el reconeixement a la Sílvia és per la seva trajectòria esportiva i per ser una embaixadors d'Agramunt en l'esport d'elit. També va destacar, a més, que esportistes com ella ajuden a promocionar l'esport femení: "A través de persones com la Sílvia es promociona i es fomenta l'esport femení. Malgrat sembli que avui en dia les dones fan molt esport, les estadístiques ens diuen que a les edats adolescents, moltes deixen de fer esport. Que hi hagi referents i referents propers com la Sílvia aquí a Agramunt, fa que a les noies les impulsi per continuar fent esport".

L'acte de reconeixement va tenir lloc a la Sala d'actes de l'Ajuntament d'Agramunt.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

22°C


prob. precipitació: 5%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 34°C
  DS
 • 34°C
  DG
 • 31°C
  DL
 • 32°C
  DT
 • 32°C
  DC

En directe

Els Informatius