dimarts, 26 novembre 2019

Agramunt també denunciarà el tall de subministrament elèctric a les famílies vulnerables

Agramunt també denunciarà el tall de subministrament elèctric a les famílies vulnerables

El Ple de l'Ajuntament d'Agramunt va aprovar per unanimitat una moció presentada per Acord d'Esquerra en la qual es posa de manifest la vulnerabilitat de les famílies que no poden fer front a les despeses corresponents al subministrament elèctric i insta les empreses subministradores i les administracions a garantir els drets bàsics per una vida digna, com són els de l'energia i l'habitatge. 

En aquest sentit, la moció exigeix l'aplicació de la Llei 24/2015 i que tant Endesa com les altres empreses subministradores apliquin la condonació del deute acumulat per les persones protegides per aquesta llei sense que els Ajuntaments se n'hagin de fer càrrec. 

Segons la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Agramunt, Sílvia Fernàndez, "les administracions hem de garantir l'aplicació de les lleis aprovades i alhora ser garants de la preservació de drets fonamentals com el de l'energia o l'habitatge en persones en situació de vulnerabilitat". 

En aquest sentit, l'Ajuntament d'Agramunt de forma coordinada amb el Consell Comarcal de l'Urgell treballa per donar resposta a aquestes situacions que es puguin presentar.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

27°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 30%
vent: 15km/h NE

 • 32°C
  DC
 • 33°C
  DJ
 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 31°C
  DG

En directe

Els Informatius