dijous, 28 novembre 2019

Virginias impulsa dues gammes de torrons elaborats per xefs d'avantguarda

Virginias impulsa dues gammes de torrons elaborats per xefs d'avantguarda

Virginias segueix apostant per la fusió entre torrons i alta gastronomia amb l'impuls de les dues gammes de torrons elaborats per xefs d'avantguarda. Es tracta, en total, de set postres d'autor elaborats a partir de fórmules atrevides per oferir al consumidor productes de la gamma gourmet. Per una part, es vol impulsar encara més el torró que Virginias va crear juntament amb el xef Jordi Cruz, amb qui han recreat una versió d'un dels postres de l'aBaC, el restaurant de tres estrelles Michelin de Cruz. 

Per l'altra part, hi ha la línia Fusió, elaborada pels cuiners dels Culinary Institut of Barcelona (CIB), dirigits pel xef Pep Nogué. La línia Fusió està formada per sis receptes com el torró Ruby amb pètals de rosa i caramel, fet amb la quarta generació de xocolata, el xocolata rosa, i que ha estat premiat amb dues estrelles pel International Taste Institut 2019, institució que avalua i certifica aliments i begudes. Prop de 200 xefs i sommeliers li han atorgat a Virginias la distinció al millor torró d'Europa.

Per altra part, i ja de cara a la temporada de Nadal, la marca continua amb la producció de torrons més tradicionals. El Taller de Virginias, nom amb el que s'ha batejat aquesta col·lecció, està format per torrons de format barra catalana. El Taller de Virginias és el nom també que rep l'obrador de la firma, que va inaugurar durant la passada Fira del Torró d'Agramunt i que és un centre experiencial sobre el món del torró, on es poden trobar productes de Virginias durant tot l'any.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

7°C

ennuvolat amb pluja
prob. precipitació: 100%
humitat: 100%
vent: 30km/h O

  • 15°C
    DS
  • 13°C
    DG
  • 14°C
    DL
  • 14°C
    DT
  • 12°C
    DC

En directe

Els Informatius