divendres, 29 novembre 2019

Agramunt acull, aquest dissabte, la trobada anual a Lleida de l'Aliança Edu360

Agramunt acull, aquest dissabte, la trobada anual a Lleida de l'Aliança Edu360

L'Aliança per l'Educació360, impulsada per la Fundació Jaume Bofill, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i la Diputació de Barcelona, celebrarà, demà dissabte, 30 de novembre a Agramunt, la seva jornada anual a les Terres de Lleida. 

El projecte, basat en el concepte d'educació a temps complet, pretén que tothom tingui més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la seva vida, connectant l'educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i el no lectiu i fent possible que cada infant i jove construeixi el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions. En aquests moments, l'Aliança compta amb més de 90 ajuntaments adherits, entre els quals el d'Agramunt que va ser pioner a les terres de Lleida, així com nombroses entitats vinculades al món de l'educació i el lleure i diversos centres de recerca.

La trobada, pensada per a professionals de l'educació, ajuntaments i entitats educatives, començarà a partir de les 9.30h a l'Espai Cívic i comptarà amb una taula de diàleg, on s'exposaran diferents experiències al territori basades en el concepte EDU360.

Posteriorment es durà a terme una activitat en grups de treball i la jornada finalitzarà amb un tast musical a càrrec de la banda d'alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Agramunt i un dinar. A la tarda, l'Ajuntament d'Agramunt oferirà una visita guiada a l'Espai Guinovart i a Lo Pardal. 

Entre altres, a la jornada hi participaran Fathia Benhammou, directora de l'Aliança Educació 360; Carolina Carrillo, representant de la Coordinació de la Xarxa Territorial de les Terres de Lleida i vice-presidenta del MIE; Eva Betsebé, coordinadora pedagògica de Down Lleida; Mar López, tècnica municipal del PEE 0-20 Tàrrega; Mercè Roca, directora de l'Escola Jaume Miret de Soses i Txema del Rosal, director esportiu del Club Handbol Lleida Pardinyes; així com també l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, i Sílvia Fernández, regidora de Serveis Socials, Salut, Diversitat i Igualtat de l'Ajuntament d'Agramunt.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h E

 • 20°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 22°C
  DS
 • 22°C
  DG
 • 24°C
  DL

En directe

Els Informatius