dimarts, 3 desembre 2019

'Lo Casal' obrirà aquest proper 5 de desembre amb una proposta d'activitats variades i gastronomia de proximitat

'Lo Casal' obrirà aquest proper 5 de desembre amb una proposta d'activitats variades i gastronomia de proximitat

Lo Casal d'Agramunt reobrirà portes aquest proper dijous, 5 de desembre, amb una gerència a càrrec de 4 agramuntins, Aleix Morell, Alba Valls, Miquel Carreño i Enric Figuera, i amb la voluntat de retornar al Casal el caràcter popular que ha tingut sempre, indica Valls: "La idea principal és tornar-li a donar la vida que ha tingut durant molts anys. Agramunt és un poble amb moltes entitats i molta vida cultural i creiem que és just que tingui un espai amb caràcter popular per tots els agramuntins".

Una de les apostes fortes és la programació d'activitats, indica Morell: "la idea és fer un parell de caps de setmana, cada quinze dies, un sopar-concert, seguint la línia d'altres sales de referència. I també farem algun vermut musical els diumenges amb col·laboració de l'Escola de Música, fer presentacions de llibres, etc".

A part, es vol potenciar la part gastronòmica amb menús diaris, de caps de setmana i carta de sopars en els que el producte de proximitat sigui molt present. A part, també es faran menús de grup. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 5%
humitat: 55%
vent: 15km/h SO

 • 27°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 26°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 26°C
  DJ

En directe

Els Informatius