dimarts, 10 desembre 2019

Creu Roja Agramunt reprèn la campanya de recollida de joguines

Creu Roja Agramunt reprèn la campanya de recollida de joguines

Sota el lema ‘Els seus drets en joc', Creu Roja Joventut inicia la campanya amb la que recull, cada any, joguines per repartir a infants en situació de vulnerabilitat d'arreu de Catalunya. En el cas d'Agramunt, des de l'Assemblea Local de Creu Roja es realitzaran diferents accions per tal de facilitar la donació de joguines pels infants de la vila que ho necessitin.

A part de recollir les joguines, la campanya també pretén sensibilitzar sobre el dret dels infants a jugar i  el valor educatiu del joc, ja que s'emmarca en el projecte ‘Joguina Educativa', que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l'any. Per això, Creu Roja Joventut sol·licita que les joguines siguin noves -ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies- no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. A Agramunt també s'accepta material escolar o llibres nous. Les edats per les quals es demanen joguines aquí a Agramunt és dels 2 als 12 anys.

A més de sol·licitar la col·laboració de la ciutadania, Creu Roja Joventut també crida novament a les empreses, comerços i entitats a col·laborar amb aquesta campanya. Aquest suport pot adoptar diferents fórmules, que van des de la donació de joguines en espècie, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d'espais per a la recollida, entre d'altres.

S'habilitaran diferents punts arreu de Catalunya per a la recollida de joguines. En el cas d'Agramut, voluntaris de l'assemblea local realitzaran la recollida de joguines els propers dies 13 i 14 de desembre a Cal Sangrà. També es poden donar joguines al local de l'entitat, a l'Av. Marià Jolonch, 50 d'Agramunt, els dilluns, dimarts, dimecres i divendres a la tarda.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 95%
vent: 5km/h E

 • 18°C
  DS
 • 17°C
  DG
 • 13°C
  DL
 • 14°C
  DT
 • 21°C
  DC

En directe

Els Informatius