dimecres, 8 gener 2020

El nou curs oral de català, Ep! Escolta i Parla, s'ofereix gratuïtament als 22 centres del CPNL

El nou curs oral de català, Ep! Escolta i Parla, s'ofereix gratuïtament als 22 centres del CPNL

El període d'inscripcions per als cursos de català d'hivern del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) té com a novetat d'enguany l'oferta del nou curs oral de català, ‘Ep! Escolta i Parla'. Aquest curs, creat per la Direcció General de Política Lingüística i el CPNL i presentat el maig de 2019, ja està disponible als 22 centres de tot Catalunya i s'integra dins l'oferta formativa general. A partir del mes de gener de 2020, es començarà a impartir.

L'Ep! Escolta i Parla s'adreça a persones adultes que no entenen ni parlen català, no alfabetitzades, amb poc bagatge acadèmic, o que coneixen només alfabets diferents del llatí. L'objectiu és que puguin resoldre les necessitats bàsiques de la vida quotidiana en català. Es preveu que els aprenents que cursin l'Ep! Escolta i Parla podran tenir la mateixa competència oral que els alumnes que hagin acabat el nivell A2 del Marc Europeu Comú de Referència.

El curs està organitzat en tres mòduls i treballa nou temes relacionats amb la vida quotidiana. A cada mòdul es repassa el contingut treballat i se n'afegeix de nou. La metodologia que es proposa és significativa i comunicativa, amb activitats que demanen moviment, joc i participació.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

7°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 10km/h SO

 • 20°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 22°C
  DS
 • 23°C
  DG
 • 23°C
  DL

En directe

Els Informatius