dilluns, 13 gener 2020

Mobilicat busca joves lleidatans per fer pràctiques laborals i formatives a empreses d'Alemanya i Itàlia

Mobilicat busca joves lleidatans per fer pràctiques laborals i formatives a empreses d'Alemanya i Itàlia

El servei de formació i inserció laboral Enfoc del Grup Alba gestiona, aquest any, una nova edició del programa Mobilicat, que té com a objectiu que joves lleidatans d'entre 18 a 29 anys amb un mínim de formació puguin realitzar pràctiques a empreses europees relacionades amb el seu àmbit formatiu. 

L'objectiu del programa és facilitar la inserció laboral dels joves mitjançant un itinerari personalitzat d'acompanyament i suport, amb una formació en idiomes prèvia i un aprenentatge pràctic dins de l'àmbit laboral a l'estranger. El programa pretén generar noves oportunitats laborals un cop els joves tornin a Catalunya.

El projecte consta de tres enviaments a tres destinacions diferents durant els mesos de març i juny: Pàdova (Itàlia), Chemnitz y Wernigerode (Alemanya). A cadascuna hi participaran 5 joves que realitzaran pràctiques a diferents empreses i seran acollits per una entitat del país que s'ha encarregat de buscar el lloc de pràctiques i els oferirà l'allotjament i l'acompanyament durant la seva estada al país. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C


prob. precipitació: 20%
humitat: 50%
vent: 10km/h E

 • 29°C
  DS
 • 29°C
  DG
 • 27°C
  DL
 • 29°C
  DT
 • 27°C
  DC

En directe

Els Informatius