dilluns, 20 gener 2020

Agramunt disposarà d'un rocòdrom abans que acabi l'any 2020

Agramunt disposarà d'un rocòdrom abans que acabi l'any 2020

L'Ajuntament d'Agramunt i el Centre Excursionista d'Agramunt signaran un conveni que permetrà a aquesta entitat construir un nou rocòdrom al municipi. Tal i com ja es va informar en l'aprovació dels pressupostos municipals, que va tenir lloc el passat 19 de desembre, es destinarà una partida pressupostària per l'adequació de l'accés a aquesta instal·lació, que s'ubicarà a un antic dipòsit d'aigua municipal en desús, ubicat a l'antiga potabilitzadora municipal, que es troba darrere dels safareigs d'Agramunt.

D'aquesta manera, es dona llum verda a un projecte proposat per l'entitat i que servirà també per dinamitzar una nova zona d'Agramunt que ha quedat en desús per la construcció de la nova estació potabilitzadora.

L'acord entre ambdues parts preveu que l'Ajuntament cedeixi l'espai, de titularitat municipal, i n'habiliti l'accés, i que el Centre Excursionista sigui qui instal·li i financi els plafons d'escalada. El projecte de construcció d'un rocòdrom és una aposta que va fer en el seu moment el Centre Excursionista d'Agramunt amb la finalitat d'incrementar la diversitat d'oferta per la pràctica de l'escalada i incrementar el nombre de practicants i aficionats d'aquesta disciplina esportiva.  Per aquest motiu, l'entitat agramuntina va sol·licitar a l'Ajuntament d'Agramunt la concessió de les barres de la Festa Major de l'any 2018 amb les quals va generar el recursos econòmics necessaris per tirar endavant el projecte. 

Tot i que l'espai serà utilitzat i gestionat gairebé en la seva totalitat pel Centre, serà necessari ser membre de l'entitat per fer-ne ús. El conveni també preveu que l'Ajuntament d'Agramunt en pugui fer ús per realitzar-hi algunes de les activitats que organitza.

Està previst que en els propers mesos comencin les obres d'adequació de l'espai i s'espera que l'equipament entri en funcionament abans que s'acabi l'any 2020.


Peu de foto: Membres del Centre Excursionista d'Agramunt i representants de l'Ajuntament d'Agramunt a les instal·lacions que s'habilitaran per construir el rocòdrom.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

30°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 70%
vent: 10km/h S

 • 39°C
  DT
 • 38°C
  DC
 • 36°C
  DJ
 • 38°C
  DV
 • 40°C
  DS

En directe

Els Informatius