divendres, 24 gener 2020

Agramunt es desperta amb el cabal del Sió estabilitzat dins la llera del riu

Agramunt es desperta amb el cabal del Sió estabilitzat dins la llera del riu

Agramunt s'ha despertat avui amb el cabal del riu sió estabilitzat dins de la llera del Riu però encara baixant amb abundància. En una jornada en la que caldrà fer balanç del danys ocasionats, a la llum del dia són ben visibles els efectes de la rovinada, que va inundat el tres passeigs i també els carrers més propers del marge dret del riu, provocant inundacions als baixos de diferents cases. 

En l'entorn més immediat del riu, es pot veure com el fang cobreix la zona més immediata del passeig, amb moviment de terra dels camins traçats que ha sedimentat prop de les zones més baixes, com per exemple, sota el pont de la carretera de Tàrrega. Pel que fa als carrers adjacents, molts estan coberts de fang i encara són visibles totes les mesures que van prendre els propis veïns per evitar que l'aigua inundés les seves vivendes, com per exemple, dics fets amb sacs de ciment o amb bibags plens de sorra.

Pel que fa als edificis municipals, l'aigua ha negat els patis de l'EMMA i també de l'Espai Cïvic, on aquest matí s'estaven fent tasques de neteja a l'exterior.

Imatge del Riu Sió a les 8.00 h

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

7°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 20°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 22°C
  DS
 • 23°C
  DG
 • 23°C
  DL

En directe

Els Informatius