divendres, 24 gener 2020

Reobren l'EMMA, l'Espai Cívic i el pavelló després de la rovinada

Reobren l'EMMA, l'Espai Cívic i el pavelló després de la rovinada

L'Ajuntament d'Agramunt informa que un cop passat l'episodi d'inundacions d'ahir i recuperada la normalitat en els equipaments municipals, avui a la tarda es reprendran totes les activitats a l'Espai Cívic, Escola de Música i Pavelló d'esports. L'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, explica que durant el matí, els serveis municipals han netejat les incidències: "Durant tot aquest matí, l'equip de serveis municipals han treballat intensament per recuperar tota la via pública afectada, els espais públics i els equipaments afectats. En aquest cas, l'Espai Cívic, que ha estat una mica afectat amb l'entrada d'una mica d'aigua a la sala principal i que durant el matí ha quedat resolta".

Per altra banda, l'equip de serveis municipals està treballant per recuperar la normalitat a l'espai públic i a les cases afectades per l'entrada d'aigua: "L'equip de serveis municipals ha contribuït amb a tots aquells veïns que necessitaven netejar els aparcaments per donar un cop de mà especialment a aquells que estaven més afectats. A nivell de carrers, hem contractat empreses que han netejat tots els carrers i en aquests moments gairebé ja hi ha totes les feines finalitzades".

Durant tot el matí, els veïns afectats per l'entrada d'aigua als seus domicilis han estat netejant els baixos de les vivendes, on s'hi podia veure com l'aigua s'hi ha filtrat, tot i que en menor grau que en la rovinada del 2015.


Imatge dels equips de serveis municipals fent tasques de neteja de l'Espai Cívic, aquest matí

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 50%
vent: 10km/h SO

 • 20°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 22°C
  DS
 • 23°C
  DG
 • 23°C
  DL

En directe

Els Informatius