divendres, 31 gener 2020

Agramunt augmenta en un 21,14 per cent els usuaris del Carnet Jove

Agramunt augmenta en un 21,14 per cent els usuaris del Carnet Jove

L'Ajuntament d'Agramunt informa que, complert un any després de la implantació del Carnet Jove, el nombre de titulars ha augmentat un 21,14 per cent. Aquesta xifra és superior a la mitjana catalana, que ha estat d'1,91 per cent, i de les set poblacions del projecte pilot, que ha estat d'un 4,14 per cent, cosa que la situa al capdavant d'aquests municipis.

A causa d'aquesta bona acollida, el projecte passarà a implementar-se de forma definitiva a Agramunt i a la resta de municipis pilot, i a estendre's progressivament per la resta de poblacions catalanes.

A Agramunt, els avantatges s'han incrementat un 287,5 per cent, passant de 8 inicials a 31. Unes xifres que han estat possibles gràcies a la implicació de comerços i empreses de serveis que han apostat pel carnet com una eina per apropar-se i fidelitzar els joves que viuen al municipi. Des de l'Ajuntament també s'ha ofert descomptes en serveis i activitats per als usuaris del Carnet Jove.

Des de la regidoria de Joventut es seguirà treballant per estendre encara més l'ús del carnet entre els joves agramuntins i per aconseguir ampliar el nombre de col·laboradors locals.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 55%
vent: 0km/h C

 • 22°C
  DG
 • 24°C
  DL
 • 19°C
  DT
 • 12°C
  DC
 • 20°C
  DJ

En directe

Els Informatius