dilluns, 3 febrer 2020

Agramunt vol allargar la via verda que travessa la vila

Agramunt vol allargar la via verda que travessa la vila

L'Ajuntament d'Agramunt ha presentat a la nova convocatòria del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya 2020-2024 un projecte per donar continuïtat a l'actual via verda que travessa el nucli urbà, paral·lela al riu Sió. En aquests moments, la zona verda del Passeig del riu Sió té una extensió de 30.000 m2, amb la creació del Parc de Riella i del Passeig Mercè Ros durant els darrers anys i el pas habilitat que comunica ambdues bandes per sota el pont romànic. 

El nou projecte preveu habilitar un nou tram aigües amunt, des del pont de la carretera de Cervera fins al límit de terme amb Puigverd d'Agramunt, i un altre nou tram a partir del Pont de Ferro fins al límit amb el terme de Preixens. Segons l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, "es tracta d'un projecte que per una banda dóna continuïtat a l'actual via verda que travessa el nucli urbà i per altra banda va en la línia del gran projecte que s'està treballant amb altres ajuntaments per completar tot el tram de riu des del seu naixement a Gàver".

El pressupost total del projecte ascendeix a 118.918 euros i està previst que pugui finançar-se amb la concessió de l'ajut PUOSC en l'anualitat que aquest programa fixi en la seva resolució. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

23°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 60%
vent: 30km/h NE

 • 28°C
  DC
 • 24°C
  DJ
 • 25°C
  DV
 • 28°C
  DS
 • 26°C
  DG

En directe

Els Informatius