dilluns, 10 febrer 2020

'Katumpa', música professional per als més petits amb segell agramuntí i lleidatà

'Katumpa', música professional per als més petits amb segell agramuntí i lleidatà

Katumpa és el nom del projecte musical de l'agramuntí Miquel Ros i la lleidatana Raquel Sanchiz pensat per a produir música de tipus professional per als més petits, tal i com indica Ros: "Fer producció professional pels més petits i animar que aquest sector de la música per a que sigui professional per aquestes edats. Normalment desqualifiquem als nens petits pensant que no seran conscients del que escoltaran, però no és així, perquè són els més crítics". 

A part de la producció professional, les cançons de Katumpa també tenen un component didàctic, pensat per aportar continguts per als més petits, sobretot relacionats amb la cultura catalana, explica Sanchiz: "Jo em dedico més a l'estructuració de la lletra. Faig una recerca a nivell cultural de tot el patrimoni de la cultura catalana. De fet, l'altra part per la que vam decidir de fer aquest projecte, és perquè moltes de les cançons que ja tenim a vegades no tenen massa contingut o pes cultural".

De fet, l'objectiu que es busca és oferir material musicalment pedagògic per als professionals de l'àmbit educatiu, que amb aquestes cançons, tal i com indiquen els dos components de Katumpa, es poden facilitar més opcions estratègiques dins l'aula, adaptades als infants d'avui en dia. Katumpa ja compta amb dues cançons, ‘La Castanyada', i ‘Somia l'hivern', que es poden sentir a les principals plataformes digitals i a la seva pàgina web.

De cara al futur, l'objectiu és acabar animant les cançons, de forma que els continguts siguin audiovisuals. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 50%
vent: 0km/h C

 • 22°C
  DS
 • 22°C
  DG
 • 24°C
  DL
 • 18°C
  DT
 • 11°C
  DC

En directe

Els Informatius