divendres, 14 febrer 2020

Uns 10 alumnes de l'EMMA, a la Orquestra Infantil de les Terres de Lleida

Uns 10 alumnes de l'EMMA, a la Orquestra Infantil de les Terres de Lleida

L'Orquestra Infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OITLL) començarà aquest dissabte, 15 de febrer, el primer dels quatre assaigs que durà a terme abans del concert final que oferirà el proper 14 de març a Oliana. Enguany, són 10 els alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Agramunt (EMMA) que participaran a aquesta orquestra, formada per uns 80 alumnes de música de tota la província. El director de l'EMMA, Jordi Guixé, explica quins són els instruments que hi participaran: "Aquest any a Agramunt s'ha apuntat clarinets, violins, violes, flautes i un saxo. És una activitat que és molt gratificant perquè els alumnes tenen l'oportunitat de tocar en una gran orquestra i amb un director com és l'Albert Gumí. Faran quatre assaigs, dos al febrer i dos al març".

Els participants tenen edats que van des de cinquè de primària a primer d'ESO. Els assaigs tindran lloc a Mollerussa, aquest proper 15 de febrer;  a les Borgues Blanques, el proper 22 de febrer; a Solsona, el 7 de març i, finalment, a Oliana, el mateix 14 de març, dia del concert.

En aquesta convocatòria de 2020, es proposa un repertori basat en "Danses per a Orquestra' – L'evolució de la dansa a través de la història" amb un programa marcadament pedagògic amb obres des del Renaixement fins a l'actualitat, fent especial atenció a l'evolució de la dansa a través de la història.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

32°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 15%
humitat: 30%
vent: 10km/h S

 • 31°C
  DC
 • 32°C
  DJ
 • 33°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 36°C
  DG

En directe

Els Informatius