dilluns, 17 febrer 2020

Sílvia Puigarnau i Virgínias preparen el 'Repte de Gegants', que serà solidari amb Stargardt Go!

Sílvia Puigarnau i Virgínias preparen el 'Repte de Gegants', que serà solidari amb Stargardt Go!

L'empresa Virginias i la corredora agramuntina Sílvia Puigarnau posen en marxa el ‘Repte de Gegants', un repte solidari amb l'entitat agramuntina Stargardt Go!, que té com a objectiu aconseguir finançament per lluitar contra les malalties degeneratives de la retina. El propietari de Virginias, Àngel Jubete, explica que el repte consisteix en portar el torró fins a l'Aneto: "Aquest repte solidari és portar el torró des d'Agramunt fins a l'Aneto. És el Repte de Gegants. Una de les coses importants és que crearem el torró solidari Stargardt Go!, que la gent podrà comprar i que destinarà els beneficis cap a aquesta associació".

La corredora agramuntina té previst sortir d'Agramunt i culminar el cim de l'Aneto el següent dia, després de fer el recorregut en quatre etapes. Ella serà qui s'enfronti a fer tot el recorregut, tot i que l'organització vol que estigui sempre acompanyada per les persones que vulguin participar en el repte: "Jo seré la que correré però necessito tota la col·laboració de totes les persones que em vulguin acompanyar. Virginias és qui posa tota la infraestructura perquè això sigui possible. És molta organització. Serà el 17 i 18 d'abril i sortirem d'aquí a Agramunt corrent a les 19.00 h".

En total, el recorregut s'ha dividit en les quatre etapes que van des d'Agramunt a La Sentiu de Sió (20 km), un tram que es farà corrent. D'allí, s'anirà fins a Benasque, en un tram que es farà amb bicicleta durant 147 quilòmetres i un desnivell de 1.800 metres. La tercera etapa es farà amb trail run i anirà de Benasque a Llanos del Hospital, amb un recorregut de 15 quilòmetres. L'últim tram es farà entre Llanos del Hospital i el cim de l'Aneto, amb 11 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell positiu.

Avui, 17 de febrer, s'han obert les inscripcions de les persones que vulguin participar a aquest repte. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web de Virginias.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 10km/h O

 • 21°C
  DL
 • 19°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 14°C
  DJ
 • 19°C
  DV

En directe

Els Informatius