dimarts, 18 febrer 2020

Endesa inverteix 50.000 euros en la reforma de la xarxa elèctrica de baixa tensió d'Agramunt

Endesa inverteix 50.000 euros en la reforma de la xarxa elèctrica de baixa tensió d'Agramunt

Endesa ha finalitzat els treballs de reforma tecnològica de la xarxa elèctrica de baixa tensió al nucli urbà d'Agramunt, amb l'objectiu d'incrementar la seguretat de les infraestructures i, sobretot, de millorar la qualitat i la continuïtat del servei als veïns.

L'actuació, que ha tingut un pressupost de 50.000 euros, aportats íntegrament per la companyia, ha consistit en la substitució d'una línia aèria convencional de baixa tensió per un nou tram de cable trenat d'un total de 5.000 metres de longitud. Aquest tipus de cablejat representa una reducció important de les mides i l'amplitud física de la línia, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, tot evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d'altres agressions externes.

Aquest nou disseny és més robust i resistent als fenòmens meteorològics adversos, alhora que es guanya en seguretat i queda molt més integrat en l'entorn natural. Així mateix, el nou cablejat té una secció més gran, la qual cosa permet repartir millor les càrregues, garantir un subministrament més estable, absorbir eventuals puntes de consum, donar resposta al creixement vegetatiu i atendre possibles nous clients que hi pugui haver. La reforma s'ha dut a terme a l'avinguda de Marià Jolonch, al carrer de la Costa de la Fassina, al carrer del Firal, al carrer de l'Amball, al carrer dels Estudis Vells, al carrer dels Hortets i a la ronda dels Comtes d'Urgell.

Aquests treballs formen part del pla de substitució de xarxes convencionals de baixa tensió a la plana de Lleida i tenen l'objectiu de dotar la infraestructura de distribució elèctrica dels darrers avenços i millores tecnològiques de manera que es guanya en seguretat i fiabilitat, fet que reverteix en una optimització del servei a tots els clients.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 36°C
  DL
 • 37°C
  DT

En directe

Els Informatius