dimecres, 19 febrer 2020

Montgai ampliarà l'horari de La Fassina a tot el dia

Montgai ampliarà l'horari de La Fassina a tot el dia

Des del passat mes de desembre, Montgai té en funcionament La Fassina, un centre de serveis per a la gent gran que, de moment, només obre a les tardes. La intenció és ampliar aquest horari als matins també, tal i com indica l'alcalde de Montgai, Jaume Gilabert: "La Fassina ja funciona a les tardes, de 16.00 a 19.00 h i, en aquests moments, el que fem són activitats lúdiques i formatives. Esperem que de cara a la primavera ja estigui en funcionament des del matí fins al vespre".

L'objectiu d'aquest centre de serveis és que les persones grans hi rebin atenció personalitzada a través de personal especialitzat, que els hi proposi fer activitats com tallers, conferències o cursos, entre altres, per tal que sigui un lloc dinàmic. 

La Fassina és un dels projectes que aquest any es vol desenvolupar a Montgai, lloc on, aquest 2020, també es vol acabar el Pla de Barris fent el sanejament de l'accés a la Plaça del Castell i també es vol acabar el projecte de recuperació dels trulls que es van trobar davant de La Fassina, trulls amb més de 5 metres de fondària que s'estan recuperant per a que siguin visibles des del carrer.

Pel que fa a Butsènit, per aquest 2020 s'ha previst al pressupost una actuació important relacionada amb la millora del subministrament d'aigua de boca per tal d'augmentar la capacitat de distribució, un projecte que s'ha presentat al PUOSC 2020-2024. També s'està acabant el projecte de recuperació de les pintures murals barroques que es van trobar a l'església de Butsènit, de cara a convertir, aquesta localitat, en un referent de l'art barroc eclesiàstic. Fins al moment, s'han recuperat les capelles nord i sud.

Imatge: Ajuntament de Montgai

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

11°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 15km/h S

 • 18°C
  DL
 • 18°C
  DT
 • 21°C
  DC
 • 22°C
  DJ
 • 21°C
  DV

En directe

Els Informatius