dimarts, 25 febrer 2020

L'Agr'auto estrena l'Espai Mobilitat del futur per incorporar els nous vehicles híbrids i elèctrics

L'Agr'auto estrena l'Espai Mobilitat del futur per incorporar els nous vehicles híbrids i elèctrics

La XIX Fira Agr'auto, que se celebrarà aquest proper cap de setmana 29 de febrer i 1 de març, arriba aquest any amb diferents novetats, com és l'ampliació del nombre d'expositors i també l'obertura cap a les noves formes de mobilitat amb vehicle, potenciant els vehicles elèctrics i híbrids. En el cas dels expositors, la regidora de Fires, Tamara Lombardo, explica que aquest any hi participaran tots els concessionaris de la vila: "Hi haurà els sis concessionaris que hi ha actualment a la vila. Això implica que aquest any, hi haurà més superfície d'exposició i per tant, també més oferta de vehicle. Calculem que hi haurà més de 150 vehicles". Els tallers participants són Auto Corbella; Castro Motor; Autoserveis del Sió; Tallers J. Valls; Rubén Automoció i Tallers Bertran.

L'altra novetat és la creació de l'Espai Mobilitat del Futur, en el que hi haurà una exposició de vehicles elèctrics i híbrids durant tot el cap de setmana, com per exemple, dos Teslas, i on també s'hi faran diferents activitats pensades per potenciar aquestes modalitats de vehicles: "Aquest espai s'ubicarà a la Plaça Fondandana, proper als punts de recàrrega de vehicles elèctrics i l'objectiu és, per una banda, conscienciar a la ciutadania sobre la importància d'avançar cap al vehicle sostenible i, per altra banda, ampliar l'oferta que tenim a la fira Agr'auto, cap a una altra forma de mobilitat".

Una de les activitats que tindran lloc en aquest Espai Mobilitat del Futur és la Ruta Verda pel municipi, una iniciativa impulsada per l'Ajuntament d'Agramunt amb la que es vol posar en contacte a les persones que ja tenen un vehicle híbrid o elèctric perquè facin una ruta en cotxe pel municipi amb a aquelles persones que estiguin interessades en saber com funcionen aquests vehicles. Per tal de fer aquesta activitat, cal fer una inscripció prèvia.

El dissabte a les 17.00 h, en aquest Espai Mobilitat del Futur s'hi farà la taula rodona sobre el vehicle elèctric i híbrid amb la participació de Cargacoches, l'empresa que ha instal·lat el punt de recàrrega de vehicles elèctrics, els tallers d'Agramunt i diversos propietaris de vehicles elèctrics. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 36°C
  DL
 • 37°C
  DT

En directe

Els Informatius