dimarts, 25 febrer 2020

Preixens vol millorar els tres locals socials del municipi

Preixens vol millorar els tres locals socials del municipi

El municipi de Preixens ha aprovat ja els pressupostos municipals que volen impulsar diferents projectes a tot el municipi. L'alcalde de Preixens, Joan Eroles, explica que, gràcies al projecte que s'ha presentat al Pla de Dinamització Local de la Diputació de Lleida, es vol comprar un local per tal de faci de magatzem: "A Preixens adquirirem un local que ens ha de servir de magatzem i d'aparcament pel vehicle municipal". 

Per altra part, també es volen fer millores als locals socials de cada localitat del municipi, gràcies al Pla de Dinamització Territorial que convoca la Generalitat de Catalunya: "Fem millores als tres locals socials de cada poble. A Preixens instal·larem un sistema de calefacció perquè el local és gran i amb les estufes de pelet no es donava suficient calor; a Pradell millorarem la cuina, la sala de l'Associació de Dones i també la part elèctrica i, a Les Ventoses, al local hi posarem un fals sostre i millorarem la il·luminació".

També s'arranjarà les escales que donen l'accés al castell de Pradell, per tal de millorar aquesta zona i adequar-la com a punt turístic.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C


prob. precipitació: 5%
humitat: 40%
vent: 5km/h SO

 • 12°C
  DL
 • 10°C
  DT
 • 13°C
  DC
 • 14°C
  DJ
 • 15°C
  DV

En directe

Els Informatius