dijous, 27 febrer 2020

Organitzen un acte commemoratiu per celebrar el desè aniversari de l'Agramunt Decideix'

Organitzen un acte commemoratiu per celebrar el desè aniversari de l'Agramunt Decideix'

Amb l'objectiu de recordar la consulta popular que va impulsar la plataforma ‘Agramunt Decideix' fa deu anys, i que va tenir lloc el 28 de febrer de 2010 a Agramunt, demà divendres, tindrà lloc un acte commemoratiu. Cal recordar que aquestes consultes van arrancar a d'Arenys de Munt, el 13 de setembre de 2009, es van repetir a diferents municipis i es van culminar amb la consulta que es va fer a Barcelona el 10 d'abril de 2011.

En el cas d'Agramunt, va ser la plataforma ‘Agramunt Decideix' qui va tirar endavant aquesta consulta en la que es va preguntar a la població si estava d'acord que Catalunya esdevingués un estat de dret democràtic i social, integrat a la Unió Europea. La participació a aquesta consulta a Agramunt va ser del 21 per cent, amb un total de 995 vots, dels quals, 925 (el 93 per cent) van ser favorables a la independència, 31 vots van ser contraris i 37 van ser en blanc i 2 de nuls.

Pel que fa a l'acte commemoratiu, tindrà lloc demà divendres, 28 de febrer, a partir de les 20.30 h, quan es farà la inauguració d'una placa al punt de votació i una petita actuació musical. Posteriorment, a les 21.00 h, l'acte continuarà al Teatre del Casal Agramuntí, lloc on es farà el concert de la Coral Joia de Maig d'Anglesola, qui oferirà, indica Oriol Puebla, el concert que també han ofert als presos polítics: "Portem a la Coral d'Anglesola perquè recentment han actuat a les presons on tenim presos polítics. Han actuat a Lledonars, a Mas d'Enrich i a Puig de les Basses".

L'entrada al concert és gratuïta.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

9°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DT
 • 25°C
  DC
 • 23°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 27°C
  DS

En directe

Els Informatius