divendres, 28 febrer 2020

Auditories higienicosanitàries a set menjadors de l'Urgell

Auditories higienicosanitàries a set menjadors de l'Urgell
El Consell Comarcal de l'Urgell durà a terme, durant els propers mesos, diferents auditories higienicosanitàries a diverses escoles i instituts de la comarca amb servei de menjador, amb l'objectiu de millorar-ne la qualitat. Aquest serà el 14è any que el Consell contracta aquest tipus de servei. Aquestes auditories aniran a càrrec d'una empresa de laboratoris especialitzada en alimentació, que desplaçarà els seus tècnics sense previ avís a 7 centres escollits de la comarca de l' Urgell que disposin de menjador escolar. Els cursos vinents es farà a la resta de centres que han quedat pendents.

Es durà a terme un control higiènic i sanitari per garantir que els usuaris, en aquest cas els alumnes, tinguin una total seguretat de la qualitat dels menjars que se serveixen en l'espai de menjador escolar. Aquest control també inclou la recollida de mostres d'aliments i utillatge o superfície. 

Al final, es farà arribar als centres un informe amb les mesures correctores que es proposen per tal de garantir un òptim servei al menjador escolar.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 36°C
  DL
 • 37°C
  DT

En directe

Els Informatius