divendres, 28 febrer 2020

El Ple aprova el nou Reglament de Funcionament de Ràdio Sió

El Ple aprova el nou Reglament de Funcionament de Ràdio Sió

El Ple de l'Ajuntament d'Agramunt va aprovar ahir el nou Reglament de Funcionament de Ràdio Sió, un document que permetrà reforçar el caràcter de servei públic de l'emissora municipal. El Reglament de Funcionament és el document que, en base al que marca la Llei de la Comunicació Audiovisual de Catalunya, fixa els principis bàsics que han de regir la gestió i els continguts de l'emissora, que es continuarà guiant, com ha fet fins al moment, pels principis d'objectivitat, veracitat i imparcialitat de les informacions, així com el respecte pel pluralisme polític, religiós, social, cultural i lingüístic.

El Reglament de Funcionament de Ràdio Sió també blinda la independència periodística del mitjà gràcies a la creació del Consell Municipal de Comunicació, un òrgan consultiu format per representants de tots els grups municipals i amb la participació d'entitats socials d'Agramunt.

Amb l'aprovació d'aquest Reglament de Funcionament, l'Ajuntament d'Agramunt mostra la seva aposta de futur per aquest mitjà de comunicació, que ha de ser el mitjà de comunicació municipal on tothom es pugui expressar i pugui ser escoltat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

9°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DT
 • 25°C
  DC
 • 23°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 27°C
  DS

En directe

Els Informatius