dijous, 5 març 2020

L'EMMA impulsa la XIX Setmana Musical amb diferents tallers i concerts

L'EMMA impulsa la XIX Setmana Musical amb diferents tallers i concerts

L'Escola Municipal de Música d'Agramunt (EMMA) impulsa, del 9 al 13 de març, la XIX Setmana Musical, un període durant el qual, des de l'escola, s'ofereixen diferents activitats als alumnes per tal d'ampliar al pla docent, tal i com indica el director de l'EMMA, Jordi Guixé: "L'objectiu de la Setmana Musical és impulsar altres activitats, diferents a les que es fan durant l'any, i fomentar aquest apartat d'educació musical amb altres tallers, altres metodologies, altres maneres de veure la música i altres disciplines".

Cada dia es realitzaran diferents tallers pels alumnes i concerts que estaran oberts a tothom. Entre els tallers que es faran aquesta any, hi ha el taller de com muntar una bateria; un sobre música gipsy swing; un sobre percussió corporal; un sobre els tallers d'instruments d'una Big Bang. Destaca, aquest any, el taller que oferirà el cantautor de les Terres de l'Ebre, Joan Rovira, qui mostrarà com escriu i composa les seves cançons. Tots aquests tallers seran només pels alumnes. Aquest any, a més, s'impulsa un taller obert a tothom per a infants de 2 anys amb els seus pares i mares, que tindrà lloc el divendres, 13, a les 17.15 h.

Pel que fa als concerts, cada dia se'n farà un. El dilluns es farà un concert de gipsy swing, a càrrec de Jules i Jérôme Frayssinet i Ignasi Gonzàlez. El dimarts, i coincidint també amb el Cicle de Joves Intèrprets, s'oferirà un concert d'alumnes del Conservatori de Cervera; el dimecres, el concert serà de música moderna a càrrec de Roger Gutiérrez, Jaume Sanchis, Juan Cuenca, Gerard Santacreu, Ignasi González i Toni Vilaprinyó. El dijous, també coincidint amb el Cicle Joves Intèrprets, el concert serà a càrrec d'alumnes del Conservatori de Cervera. El divendres, es farà una mostra-concert de la Gran Orquestra, a càrrec dels alumnes del taller de La Gran Orquestra.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 80%
vent: 10km/h SO

 • 12°C
  DL
 • 10°C
  DT
 • 9°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 8°C
  DV

En directe

Els Informatius