dimecres, 11 març 2020

Normalitat als centres educatius d'Agramunt tot i que algunes activitats queden suspeses o ajornades

Normalitat als centres educatius d'Agramunt tot i que algunes activitats queden suspeses o ajornades

Els centres escolars d'Agramunt continuen amb normalitat la seva activitat lectiva habitual durant la jornada d'avui tot i que, arran del comunicat que ha emès el Departament d'Educació amb les noves mesures de prevenció davant del coronavirus, s'han produït afectacions en algunes activitats puntuals. 

A causa de la recomanació del Departament d'Educació de suspendre tota activitat que organitzin els centres educatius i que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament, l'Escola Macià-Companys, anul·la la visita a la Llar d'Infants Municipal L'Era que tenien prevista per demà i també anul·la l'assistència al Certamen de Lectura en Veu Alta previst per la setmana vinent.

Des del Consell Comarcal de l'Urgell també s'ha ajornat l'activitat de cinema programada en el marc del Programa de Suport a l'Educació de l'Urgell prevista per avui a Tàrrega, en la qual s'havien citat més de 400 alumnes de P5 de la comarca de l'Urgell, entre ells, alumnes del Col·legi Mare de Déu dels Socós.

A l'INS Ribera del Sió d'Agramunt s'ha anul·lat també la visita de 8 alumnes del centre a una exposició que tenia lloc avui a la Universitat de Lleida. Des d'aquest centre educatiu agramuntí, s'informa que s'estarà molt atent a tots els canvis que es vagin produint i que puguin afectar al normal desenvolupament de l'activitat al centre. 

Pel que fa a les jornades de portes obertes que estan tenint lloc durant aquesta setmana als centres educatius agramuntins, de moment no se suspenen, tot i que des del Departament d'Educació es recomana als centres que es reforcin les mesures de prevenció, com ara evitar aglomeracions de persones en espais reduïts i situar les indicacions de prevenció de contagi ben visibles als centres.

A més, també se suspenen totes les interaccions del projecte intergeneracional 'Escurcem distàncies' fins a nou avís.


Imatge d'arxiu d'una de les activitats del Programa de Suport a l'Educació de l'Urgell, que implica la trobada d'alumnes de diferents centres

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 65%
vent: 25km/h E

 • 25°C
  DC
 • 20°C
  DJ
 • 22°C
  DV
 • 21°C
  DS
 • 21°C
  DG

En directe

Els Informatius