divendres, 13 març 2020

Escoles tancades, equipaments municipals buits i atenció telefònica en la mesura del possible

Escoles tancades, equipaments municipals buits i atenció telefònica en la mesura del possible

A partir d'avui divendres entren en vigor la majoria de mesures per tal contenir el coronavirus i intentar evitar-ne la seva propagació. Entre aquestes mesures hi ha el tancament, a partir d'avui i fins al proper divendres, 27 de març, de tots els centres educatius de Catalunya, una acció que es duu a terme en coordinació amb el Departament de Salut i en el marc del Pla d'Actuació del Procicat per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d'alt risc. La mesura afectarà a tots els centres de Catalunya, siguin de titularitat pública, privada concertada, privada o de qualsevol altra titularitat, i a les diferents etapes educatives.

A Agramunt, cal recordar que s'ha cancel·lat les activitats als espais municipals, com l'Espai Cívic, els pavellons esportiu i firal, el camp de futbol, bitlles i pista de les piscines, la Biblioteca Municipal Guillem Viladot i el Teatre del Casal Agramuntí.

A nivell de gestió municipal, l'Ajuntament d'Agramunt va informar ahir, després de la reunió del comitè d'emergència municipal, que es prioritza l'atenció telefònica i digital en els serveis d'atenció al públic. Així doncs, atenent les mesures dictades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, en la Instrucció 2/2020, de 11 de març, de protecció i organitzatives d'aplicació al personal al servei de l'Administració amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 i més en especial fent referència al punt 3.4 d'Atenció al Públic, l'Ajuntament d'Agramunt prioritzarà l'atenció telefònica i digital en el serveis d'atenció al públic.

És per aquest motiu que les persones que desitgin realitzar consultes a qualsevol servei de l'Ajuntament ho hauran de fer mitjançant el telèfon 973 39 00 57 en horari de les 9 a les 14 hores. Pel que fa a l'atenció presencial, s'atendran només les que es considerin de caràcter urgent i s'aplicaran les mesures preventives establertes per les autoritats.

Una decisió similar s'ha pres al Consell Comarcal de l'Urgell, que també ha informat que prioritza l'atenció telefònica i digital en els serveis d'atenció al públic. En el cas de l'administració comarcal, atendrà les consultes a qualsevol servei de l'entitat mitjançant el telèfon 973500707 en horari de les 9 a les 14 hores. Pel que fa a l'atenció presencial, s'atendran només les que es considerin de caràcter urgent i s'aplicaran les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 10km/h S

 • 15°C
  DL
 • 17°C
  DT
 • 20°C
  DC
 • 21°C
  DJ
 • 21°C
  DV

En directe

Els Informatius