divendres, 13 març 2020

El CAP reorganitza visites programades i només atendrà urgències

El CAP reorganitza visites programades i només atendrà urgències

El CAP d'Agramunt informa que estan reorganitzant l'activitat assistencial com a mesura de prevenció per la propagació del Coronavirus. Això vol dir que les visites programades es podrien modificar i que només s'atendran urgències. Cal informar-se abans d'anar al CAP i trucar al 973.390635.

L'infermer del CAP, Albert Romero, explica que, actualment, ens trobem en una fase de contenció en la que és prioritari evitar que els casos de contagi es disparin: "En el moment actual, estem en una fase de contenció. És una fase molt important i que la gent ha de tenir molt en compte perquè estem en un moment que hem d'intentar contenir aquest virus. Sabem que hi haurà una incidència molt alta però hem d'intentar que aquesta incidència no es faci de cop".

Des del CAP també s'informa que, en cas de sospita de contagi, no s'ha d'anar als centres sanitaris, per evitar que es converteixin en un focus de contagi i que s'ha de trucar al 061.També es demana fer un ús responsable d'aquesta línia per no col·lapsar el servei. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

12°C


prob. precipitació: 65%
humitat: 100%
vent: 5km/h SO

 • 20°C
  DS
 • 20°C
  DG
 • 17°C
  DL
 • 18°C
  DT
 • 20°C
  DC

En directe

Els Informatius