dissabte, 21 març 2020

Les infermeres de Lleida demanen la donació d'estocs de material de protecció per als centres assistencials

Les infermeres de Lleida demanen la donació d'estocs de material de protecció per als centres assistencials

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) activa la campanya de recollida de  material de Protecció per a Centres Assistencials. Aquesta campanya es dirigeix, principalment, a empreses i professionals que per tancament o baixa productivitat tenen excedents o en estoc material sanitari en els seus magatzems i que vulguin cedir-lo als centres assistencials de Lleida on es té cura de col·lectius especialment vulnerables.

Aquests materials necessaris, indica Lourdes Terés, vocal de la Junta de Govern del COILL, són les mascaretes, guants, gels desinfectants, bates o peücs que puguin utilitzar les clíniques dentals, podòlegs, pintors, centres d'estètica, empreses veterinàries, laboratoris químics o indústries agroalimentàries, per exemple. En general, es demana qualsevol equipació o material que pugui actuar com a barrera contra les infeccions o maximitzi la higiene de persones i instal·lacions.

Per adherir-se a la campanya, cal contactar amb [email protected] i indicar la relació de material disponible, el nom i telèfon de contacte. El COILL organitza la recollida i dipòsit de material i coordina la distribució als centres assistencials, segons les necessitats documentades.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C

ennuvolat amb pluja
prob. precipitació: 55%
humitat: 75%
vent: 10km/h SO

 • 22°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 23°C
  DT
 • 25°C
  DC
 • 22°C
  DJ

En directe

Els Informatius