dilluns, 23 març 2020

Informació sobre la gestió de residus als domicilis en els habitatges que hi hagi de Covid-19 o persones en quarantena

Informació sobre la gestió de residus als domicilis en els habitatges que hi hagi de Covid-19 o persones en quarantena

- Les bosses d'escombraries es depositaran únicament al contenidor de fracció rebuig. No es poden dipositar en els contenidors selectius (orgànica, envasos, vidre, paper).

- Els residus del pacient, inclòs el material utilitzat per la persona malalta (guants, mocadors, mascaretes), s'han d'eliminar en una bossa de plàstic (bossa 1) en un cubell de brossa ubicat en la cambra del malalt, preferiblement amb tapa i pedal d'apertura, senes fer servir cap separació pel reciclatge.

- La bossa de plàstic (bossa 1) s'ha de tancar i posar dins una segona bossa d'escombraries (bossa 2), al costat de la sortida de l'habitació, on a més es dipositaran els guants i mascaretes emprats pel cuidador, i es tancarà abans de sortir de l'habitació.

- La bossa 2 es dipositarà amb la resta de residus domèstics en la bossa d'escombraries (bossa 3). Immediatament es realitzarà una completa higiene de mans, amb aigua i sabó, un mínim de 40 – 60 segons. La bossa 3 tancada es llençarà al contenidor de rebuig.

En cas que no hi hagi cap cas de Covid-19 en quarantena al domicili

- Els guants de làtex o nitril utilitzats per altres usos no s'han de dipositar al contenidor d'envasos (groc), sinó al de rebuig.

Imatge gràfica: CCSegarra

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

23°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 20km/h E

 • 32°C
  DV
 • 33°C
  DS
 • 31°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 35°C
  DT

En directe

Els Informatius