dilluns, 23 març 2020

La Policia Local d'Agramunt denuncia a 5 persones per estar a la via pública sense motiu justificat

La Policia Local d'Agramunt denuncia a 5 persones per estar a la via pública sense motiu justificat

La Policia Local d'Agramunt va realitzar, la setmana passada, 5 denúncies a persones que, sense cap motiu justificat i de forma reincident, estaven a la via pública. El cap de la Policia Local, Jordi Cerezuela, explica que durant la setmana passada es va fer una tasca més pedagògica que sancionadora, ja que en total es va inspeccionar 11 comerços i es va identificar a 87 persones i a 17 vehicles. Cerezuela també demana que es respecti els permisos que es donen per estar a la via pública i que no se'n faci un abús: "Des d'aquí faig una crida al sentit d'auto responsabilitat que ha de tenir tots en aquest moment. Hem observat que hi ha persones que fan un abús dels permisos que es donen per sortir de casa, com per exemple, anar a passejar el gos a molta distància de casa seva. Això, per exemple, no està permès".

En previsió que aquesta setmana s'arribi al pic de la corba de contagis, des de la Policia Local s'informa que s'està demanant a tota la ciutadania que es respecti el confinament i que no surti si no és estrictament necessari. En cas contrari, la Policia Local procedirà a denunciar i multar a aquelles persones que siguin a la via pública sense causa justificada. Les multes poden oscil·lar entre els 100 i els 30.000 euros.

Cal recordar també que la Generalitat ha habilitat un model de declaració auto responsable per facilitar als ciutadans i els agents de policia la comprovació que un desplaçament determinat corresponen a una activitat autoritzada, en el marc del Pla d'actuació del PROCICAT per malalties emergents activat en fase d'emergència-1.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

23°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 20km/h E

 • 32°C
  DV
 • 33°C
  DS
 • 31°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 35°C
  DT

En directe

Els Informatius