dilluns, 23 març 2020

Una xarxa de col·laboració agramuntina confecciona mascaretes i bates pels professionals sanitaris

Una xarxa de col·laboració agramuntina confecciona mascaretes i bates pels professionals sanitaris

Unes 30 agramuntines voluntàries formen part d'una xarxa de col·laboració que, des del passat divendres, confecciona mascaretes i bates pels professionals sanitaris. Aquesta iniciativa, impulsada des del CAP d'Agramunt, proporciona els materials necessaris per a confeccionar aquests elements de protecció a les cosidores, que les fan a casa seva. L'auxiliar clínica del CAP d'Agramunt i referent de material, Patrícia Lerín, explica que aquests elements de protecció estan elaborats amb materials que eviten el contagi: "Nosaltres ens encarreguem de buscar el material perquè és un material especial. No val qualsevol material. Les mascaretes de cotó, que estan fetes amb molt bona fe, no ens dona la protecció que necessitem enfront al coronavirus. Vam buscar un material que fos impermeable i que es pugui esterilitzar".

El CAP d'Agramunt s'ha encarregat de trobar el material per a la confecció, que es porta directament al domicili de les persones voluntàries, que les confeccionen i les entreguen altre cop sense haver de sortir de casa seva. Aquest material s'esterilitza abans del seu ús al centre sanitari, per evitar el contagi.

Es calcula que en total, ja s'han confeccionat 150 mascaretes i 90 bates, que utilitzaran els professionals sanitaris del CAP d'Agramunt i també altes professionals del sector sanitari i sociosanitari que ho puguin necessitar.

Les persones interessades en col·laborar en aquesta xarxa poden demanar més informació al correu electrònic [email protected]


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 15km/h E

 • 34°C
  DJ
 • 37°C
  DV
 • 30°C
  DS
 • 28°C
  DG
 • 28°C
  DL

En directe

Els Informatius