dimarts, 24 març 2020

L'Ajuntament d'Agramunt ajorna el pagament de taxes municipals

L'Ajuntament d'Agramunt ajorna el pagament de taxes municipals

L'Ajuntament d'Agramunt ha decidit ajornar alguns pagaments d'impostos i taxes municipals amb motiu de la situació actual provocada pel Coronavirus. La decisió es va prendre ahir al vespre, en junta de govern davant una situació excepcional que requereix de mesures excepcionals per part de tots.

Les mesures que es van acordar són, en relació a les quotes de la Llar d'Infants Municipal l'Era d'Agramunt i de l'Escola Municipal de Música, no cobrar fins a nou avís i mentre les instal·lacions estiguin tancades. No obstant, si que es generarà un rebut de la part proporcional d'aquest mes de març pel servei realitzat fins al dia 15 de març. Es cobrarà el 50 per cent de la quota.

També es va decidir ajornar el pagament de les taxes de guals, clavegueram i les llicències d'obres que s'havien de cobrar aquest mes de març.

Segons informa el consistori en un comunitat, l'Ajuntament continuarà treballant per establir mesures per disminuir l'impacte econòmic provocat pel Coronavirus a les famílies del municipi.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

33°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 25%
vent: 15km/h S

 • 35°C
  DT
 • 34°C
  DC
 • 35°C
  DJ
 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS

En directe

Els Informatius