dilluns, 30 març 2020

Campanya de confecció de bates i mascaretes a Agramunt

Campanya de confecció de bates i mascaretes a Agramunt

L'Equip d'Atenció Primària d'Agramunt i el Consell Comarcal de l'Urgell han iniciat una campanya a nivell local per confeccionar bates i mascaretes de protecció per al personal sanitari i de residències. L'empresa d'Agramunt Grup Consist ha fet una donació de tot el material necessari per poder confeccionar bates a partir de les bosses de plàstic que fabriquen en diferents formats. Per la seva banda, diverses associacions i restaurants també han donat teixit de polipropilè procedent d'estovalles per confeccionar mascaretes de protecció. Aquestes donacions han estat fruit d'una crida a les xarxes socials.

Així mateix, una trentena de persones treballen des de casa cosint bates i mascaretes. Fins al moment, s'han confeccionat un total de 600 bates i 500 mascaretes. Per tal d'evitar contagis i conservar el confinament, els treballadors del CAP i alguns voluntaris i voluntàries porten el material a casa de cada col·laborador/a per poder treballar.

Iniciatives solidàries com aquesta són imprescindibles perquè els professionals sanitaris puguin seguir desenvolupant la seva tasca amb les màximes garanties de seguretat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

25°C


prob. precipitació: 65%
humitat: 40%
vent: 10km/h NE

 • 32°C
  DJ
 • 31°C
  DV
 • 32°C
  DS
 • 32°C
  DG
 • 31°C
  DL

En directe

Els Informatius