dijous, 2 abril 2020

Torrons Vicens repartirà barres de torró al personal sanitari de tot Catalunya

Torrons Vicens repartirà barres de torró al personal sanitari de tot Catalunya

L'empresa agramuntina Torrons Vicens ha començat a repartir torrons per tot el personal sanitari com a mostra d'agraïment per l'esforç que estan fent tots els treballadors d'aquest sector. Segons ha informat a Ràdio Sió el propietari de Torrons Vicens, Àngel Velasco, l'objectiu és repartit a tot Catalunya: "Estem fabricant més torró per poder repartit a tots els sanitaris de tots els hospitals i CAP's de tota Catalunya. Ahir vam començar a portar torró als hospitals de Lleida i demà començarem a repartir als CAP's i repartirem als llocs on creiem que, per l'esforç tant gran que estan fent aquestes persones, hem de col·laborar amb ells perquè vegin que els estem recolzant fent tot el que podem".

Així doncs, a la donació feta a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (d'uns 1.200 quilos de torró), s'hi sumarà la donació d'uns 100.000 barretes als altres centres hospitalaris.

Pel que fa a Agramunt, Velasco explica que avui han començat a repartir xocolata desfeta a les dues residències de gent gran: "Pel que fa a Agramunt, a les dues residències de gent gran hi portem xocolata desfeta perquè hem d'animar a tota la gent gran, que estan molt preocupats".

Aquesta donació a les residències d'Agramunt es repartirà cada dijous mentre duri el confinament.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 36°C
  DL
 • 37°C
  DT

En directe

Els Informatius