divendres, 3 abril 2020

Els regidors de l'Ajuntament d'Agramunt renuncien a la seva assignació per la situació actual de la Covid-19

Els regidors de l'Ajuntament d'Agramunt renuncien a la seva assignació per la situació actual de la Covid-19

A proposta de l'equip de govern, tots els regidors de l'Ajuntament d'Agramunt han comunicat que renuncien a la seva assignació com a regidors mentre duri l'estat d'alarma per coronavirus. La mesura s'ha pres conscients del moment actual i en solidaritat amb tots els autònoms, treballadors i PIMES que s'han vist afectats per la pandèmia de la Covid-19 i que han vist reduïts els seus ingressos per no poder treballar amb normalitat, tal i com indica l'alcaldessa accidental, Sílvia Fernández: "Hi ha molts professionals afectats pel coronavirus i sobretot hi ha molts treballadors, molts autònoms i moltes PIMES que estan molt afectades econòmicament per aquesta pandèmia que ens afecta a tothom. I com que veiem que tots aquests col·lectius se'ls ha vist reduït considerablement els seus ingressos perquè no poden treballar amb normalitat, creiem que el mínim que podem fer, a proposta de l'equip de govern, és renunciar a l'assignació econòmica que tenim tots els regidors".

La iniciativa s'aprovarà en la propera junta de govern i s'aplicarà des del passat 13 de març i fins que acabi l'estat d'alarma decretat.

Des de l'inici de la pandèmia de la Covid-19 l'equip de govern està treballant intensament per mantenir la normalitat i aconseguir tots els recursos i mesures necessàries per disminuir l'impacte econòmic i social provocat pel Coronavirus. Cal recordar que l'Ajuntament d'Agramunt ha adoptat algunes mesures per pal·liar l'efecte del Coronavirus a les famílies agramuntines com la d'ajornar els pagaments d'impostos i taxes municipals. Decisió que es va prendre en la darrera junta de govern celebrada telemàticament.

Foto: Última sessió telemàtica de la junta de govern

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

27°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 20km/h E

 • 32°C
  DV
 • 33°C
  DS
 • 31°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 35°C
  DT

En directe

Els Informatius