dilluns, 6 abril 2020

El Consell Comarcal reparteix 1.050 mascaretes quirúrgiques, 65 bates i 891 mascaretes a les residències de la comarca

El Consell Comarcal reparteix 1.050 mascaretes quirúrgiques, 65 bates i 891 mascaretes a les residències de la comarca

El Consell Comarcal de l'Urgell, en col·laboració amb els pobles de Belianes, Ciutadilla, Maldà, Nalec, Agramunt, Preixana, Sant Martí de Riucorb, el Talladell i Vallbona de les Monges, ha fet arribar el material necessari a les 76 cosidores de diferents pobles  de la comarca que des del 26 de març  han estat confeccionant mascaretes de manera voluntària. 

El primer repartiment va tenir lloc la setmana passada. Es van subministrar 1050 mascaretes quirúrgiques, 65 bates i 891 mascaretes a les residències de la comarca, per tal que cada resident i treballador/a pogués protegir-se. I aquest cap de setmana s'ha fet el primer repartiment a les poblacions que col·laboren en aquesta iniciativa amb un total de 881 mascaretes repartides entre els veïns dels pobles. L'empresa Robin Hat ha proporcionat material al Consell Comarcal de l'Urgell per fer 8.000 mascaretes. 

Des del Consell Comarcal s'agraeix també la col·laboració de totes les empreses de la comarca i foranes que han volgut participar en aquesta iniciativa, com per exemple, empreses veterinàries, clíniques dentals que esterilitzen les mascaretes, tallers i particulars que col·laboren en el tallat de la roba, empreses que han donat material per tal que aquest projecte sigui possible i, evidentment, a les cosidores de la comarca, que sense la seva persistència, ganes de treballar i voluntat tot això no seria possible.

Aquesta propera setmana es preveu repartir més mascaretes i també repartir entre els centres assistencials de la comarca bates i casquets que també han confeccionat aquest grup comarcal de cosidores.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h E

 • 23°C
  DL
 • 21°C
  DT
 • 22°C
  DC
 • 21°C
  DJ
 • 15°C
  DV

En directe

Els Informatius