dimarts, 7 abril 2020

Creu Roja Agramunt reparteix ajuda bàsica a una vintena de famílies d'Agramunt

Creu Roja Agramunt reparteix ajuda bàsica a una vintena de famílies d'Agramunt

L'Assemblea Local de Creu Roja d'Agramunt està duent a terme diferents iniciatives per tal d'ajudar a les persones que ho necessitin durant l'estat d'alarma. Per una part, i dins del ‘Pla Creu Roja Respon' per emergència de coronavirus que l'entitat ha impulsat a tota Catalunya, els voluntaris d'Agramunt reparteixen ajuda bàsica a 20 famílies de la vila, una ajuda que es concreta en productes d'alimentació, neteja personal i de la llar, elements de puericultura i també d'higiene maternal. Aquestes famílies són derivades des de Serveis Socials i també són famílies ateses des de l'entitat. 

Per altra part, Creu Roja Agramunt també realitza el lliurament a domicili de medicaments, productes sanitaris i productes de salut a les persones que no puguin accedir a la farmàcia per retirar la seva medicació, evitant desplaçaments i risc de contacte de la població més vulnerable. Aquesta acció s'inscriu dins de l'acord al que han arribat el Consell General de Farmacèutics de Catalunya i Creu Roja, que té com a objectiu assegurar la continuïtat i l'adherència als tractaments dels pacients mentre duri l'estat d'alarma.

Per altra part, des de l'assemblea local d'Agramunt també se segueix realitzant el servei de teleassistència a unes 40 persones de la vila. En aquest cas, el servei es fa mitjançant trucades, amb les que el voluntariat de Creu Roja es posa en contacte amb diferents persones grans de la vila per saber com estan, fer-los companyia o saber si necessiten res.

Finalment, l'entita també facilita material educatiu als nens del projecte d'èxit escolar, per tal que aquest dies puguin seguir treballant i fent deures des de casa i realitza la prestació d'ajuts tècnics, caminadors, cadires de rodes, bastons, grues o llits articulats a les persones que els puguin necessitar.

Creu Roja Agramunt realitza aquestes tasques des de l'oficina local de Creu Roja, seguint sempre les directrius de Lleida i amb col·laboració amb l'Ajuntament i el CAP d'Agramunt i amb l'ajuda del voluntariat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

32°C

cel serè
prob. precipitació: 5%
humitat: 60%
vent: 15km/h S

 • 37°C
  DL
 • 38°C
  DT
 • 34°C
  DC
 • 32°C
  DJ
 • 28°C
  DV

En directe

Els Informatius