dimecres, 8 abril 2020

El Col·legi Mare de Déu dels Socós impulsa una mostra literària sobre el confinament i el coronavirus

El Col·legi Mare de Déu dels Socós impulsa una mostra literària sobre el confinament i el coronavirus

El Col·legi Mare de Déu dels Socós d'Agramunt convoca una mostra literària a la que hi poden participar tots els seus alumnes i que, com a tema central, té el coronavirus i el confinament a casa. El director de l'escola, Josep Maria Porté, explica que és una mostra no competitiva oberta a tots els alumnes: "És una mostra no competitiva a la que hi poden participar els alumnes de tot el centre, des de la llar d'infants fins al 6è curs de primària. Cada etapa hi participa d'una forma diferent".

Així doncs, la proposta de creació literària canvia en funció del nivell de cada cicle. A la llar d'infants i a cicle infantil, es proposa fer un quadre plàstic o un dibuix; a primer i segon curs, un rodolí acompanyat d'un dibuix; a tercer, es proposa fer una poesia i un dibuix; a quart, escriure un conte d'entre 100 i 150 paraules; a cinquè, una poesia i, a sisè, una prosa d'entre 150 i 200 paraules.

Les composicions es poden presentar fins al proper 24 d'abril al correu [email protected] Quan s'hagin rebut totes les obres, s'exposaran al centre escolar.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 10%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 28°C
  DT
 • 24°C
  DC
 • 26°C
  DJ
 • 29°C
  DV
 • 32°C
  DS

En directe

Els Informatius