dijous, 9 abril 2020

El CDIAP del del Grup Alba ofereix suport telefònic gratuït a les famílies amb infants de 0 a 6 anys de l'Urgell

El CDIAP del del Grup Alba ofereix suport telefònic gratuït a les famílies amb infants de 0 a 6 anys de l'Urgell

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de l'Urgell, gestionat pel Grup Alba ofereix un servei d'atenció telefònica gratuït adreçat a totes les famílies amb infants de 0-6 anys, residents a la comarca de l'Urgell amb l'objectiu d'orientar, escoltar i assessorar a aquelles famílies que puguin necessitar suport aquests dies de confinament.

Segons la psicòloga Pilar Sala, gestora del CDIAP, "la situació que estem vivint pot despertar pors i preocupacions a les famílies i als infants. Han passat ja 3 setmanes de confinament i els ànims no són els mateixos que al principi. Sorgeixen noves preguntes, els infants estan més neguitosos, les famílies han de continuar compaginant en teletreball i com a professionals del CDIAP volem donar aquest suport i posar el nostre petit granet de sorra pel benestar de les persones".

El servei posa  a la seva disposició l'equip de professionals del CDIAP, psicòlegs, logopedes, treballadors socials, per poder donar resposta als neguits de les famílies.

Per fer arribar les consultes posen a disposició el telèfon 673 239 208 (en horari de 9h a 17h) i el correu electrònic: [email protected]

El servei està dirigit a totes les famílies, ja siguin usuàries o no del servei, residents a la comarca de l'Urgell.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

29°C

cel serè
prob. precipitació: 5%
humitat: 60%
vent: 15km/h S

 • 37°C
  DL
 • 38°C
  DT
 • 34°C
  DC
 • 32°C
  DJ
 • 28°C
  DV

En directe

Els Informatius