dimarts, 14 abril 2020

L'AECC destina una partida extraordinària de 3 milions d'euros per a famílies amb càncer en situació de vulnerabilitat

L'AECC destina una partida extraordinària de 3 milions d'euros per a famílies amb càncer en situació de vulnerabilitat

L'AECC ha aprovat una partida extraordinària de 3 milions d'euros perquè la població amb càncer pugui tenir les seves necessitats bàsiques cobertes i mitigar els efectes socials derivats de la COVID-19, entre els quals pugui haver-hi pacients que s'hagin vist afectats per processos d'ERES o ERTES, així com per acomiadaments.

A Lleida, ja s'ha detectat un augment considerable en demandes d'ajudes econòmiques durant aquests dies d'emergència sanitària. Des de gener fins avui, l'AECC Lleida ja ha atorgat més de 6.000 euros en ajudes econòmiques, més de la meitat del total del 2019. Concretament, l'any passat l'àrea d'atenció social de l'Associació va donar 9.400 euros i va atendre un total de 183 famílies afectades pel càncer. 

D'aquestes 183 persones ateses, algunes van necessitar ajudes econòmiques, altres préstec de material ortopèdic, préstec de perruques, tràmits i/o gestions d'allotjament a Barcelona per raons de tractament, orientacions jurídiques i laborals o bé suport psicosocial, informació i orientació a serveis i recursos existents.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

17°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 10km/h NE

 • 28°C
  DC
 • 23°C
  DJ
 • 19°C
  DV
 • 22°C
  DS
 • 23°C
  DG

En directe

Els Informatius