dijous, 16 abril 2020

El Servei d'Atenció Domiciliària incrementa en un 80 per cent els serveis durant l'estat d'alarma

El Servei d'Atenció Domiciliària incrementa en un 80 per cent els serveis durant l'estat d'alarma

El Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) de la Residència Mas Vell d'Agramunt ha incrementat en un 80 per cent el nombre de serveis durant l'últim mes, període durant el qual s'ha decretat l'estat d'alarma. En un mes habitual, el SAD realitza uns 130 serveis, entre serveis d'higiene, càtering a domicili i acompanyament. No obstant, en el darrer mes, del 16 de març al 16 d'abril, el nombre de serveis s'ha incrementat fins als 234. 

Entre els serveis més demanats, hi ha el càtering a domicili, que ha sumat 96 nous serveis als 72 que ja es feien habitualment. A part, els usuaris també han demanat serveis com la compra de menjar i la compra de medicaments a la farmàcia, opcions que s'han habilitat durant aquest període de confinament.

Cal recordar que aquest servei està pensat per a persones de totes les franges d'edat amb diferents nivells de dependència per manca d'autonomia per poder realitzar les tasques habituals de la vida quotidiana. Amb aquest servei, doncs, s'atenen les necessitats dels usuaris de forma personalitzada, de forma que permetin que visquin als seus domicilis. Entre els serveis que s'ofereixen hi ha el suport en la higiene, la cura personal i ajudar a vestir-se; la cura i el control de l'alimentació i la preparació i cuinat dels aliments; oferir suport i companyia en l'organització domèstica i també afavorir la mobilització i transferència dins de la llar, com aixecar-se i ficar-se al llit, caminar o fer canvis de postura.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

22°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 25km/h O

 • 28°C
  DS
 • 25°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 20°C
  DT
 • 20°C
  DC

En directe

Els Informatius